Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanulóink öregbítették iskolánk hírnevét az nagykátai Ki Mit Tud-on

2013.03.27

A 8. osztályosok február elején osztályfőnökükkel közösen eldöntötték, hogy emlékezetessé teszik az utolsó közös farsangi előadásukat.

A terveket gyorsan tett követte és pillanatok alatt próba próbát követett. Soltiné dr. Papp Anikó segítségével egy fantasztikus, vérpezsdítő salsa bemutatót tanultak be. Természetesen hatalmas sikerük volt a farsangi bálon.

Ezt követően úgy gondolták, hogy érdemes lenne nagyobb publikum előtt is megmutatniuk tudásukat. A tervet ekkor is gyorsan tett követte, az osztály beadta jelentkezését a nagykátai Művelődési Központ szervezésében megrendezett Ki Mit Tud-ra.

Gyönyörű szerepléssel MODERN TÁNC kategóriában I. helyezést értek el. A zsűri szép szavakkal méltatta a produkciót. Az első helyezés meghívást jelentett a rendezvény gálájára. Ahol előadásukat vastapssal köszönte meg a közönség.

Gratulálunk a szép eredményhez! Reméljük ezek az együtt töltött percek felejthetetlenek lesznek.

Köszönjük szépen a felkészítést Soltiné dr. Papp Anikónak és Lesták Ezsébet osztályfőnöknek. A fellépő ruhák elkészítését Lendvai Gáborné Margitkának. Valamit köszönjük a szülők közreműködését a versenyre illetve a gálára való eljutásban.

 

sam_0667.jpg

 

http://www.facebook.com/photo.php?v=466769650062402&set=vb.100001881125257&type=2&theater