Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészségnevelési nap 2013.

2013.11.25

Egészségnevelési nap 2013.

 

2013. november 22-én az egészség jegyében telt a nap iskolánkban. 


A reggelt minden osztály egy átmozgató tornával kezdte.

Ezután következett a reggeli, melyhez a teljes kiőrlésű lisztből készült zsömlét a Tápióság Pékség ajánlotta fel (támogatásukat ez úton is köszönjük).

Miután mindenki megreggelizett az alsósok a Sportcsarnokban folytatták a napot egy vidám verseny erejéig. Udvari tanár úr humorosabbnál humorosabb feladatokkal várta a kicsiket. Az osztályokból mindenki aktívan vett részt a sorversenyeken, amik azon kívül, hogy megmozgatták őket még vidámmá is tették a napjukat.

Eközben a felsősök a reggeli után lázasan nekiláttak a feladatoknak. Minden osztálynak megadott témában egy kiselőadást kellett színpadra vinni. Voltak, akik a bandázás veszélyeiről, mások a hazugságról, a dohányzás káros hatásairól illetve a drogfogyasztás veszélyeiről tartottak figyelemfelkeltő és elrettentő hatású bemutatót. Külön feladatként az alkohol fogyasztás ártalmairól is kellett indulót illetve dalt írni, amit szintén a Sportcsarnokban adtak elő az osztályok. Mindeközben ehető képek készítésére is sor került, illetve az osztályok megrajzolták az egészséges életmódhoz köthető rejtvényeiket is. A délutáni órákban a zsűri pontozta a produkciókat és összesítette az egészségnapi verseny eredményét.

Köszönjük a nap szervezését és lebonyolítását Németné Buzás Ildikó tanárnőnek.

 

OSZTÁLY

ÖSSZESÍTETT PONTSZÁM

HELYEZÉS

 

5.

73 pont

 

IV.

 

6.

 

77 pont

 

III.

 

7.

 

107 pont

 

I.

 

8.

                        

101 pont

 

II.

 

 

Gratulálunk az osztályoknak az aktív részvételhez és a szép teljesítményekhez!

 

Albumunkban találják a nap során készített képeinket:

Egészségnevelési nap - 2013. november 22